Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، امروز سه شنبه اولین ایستگاه هواشناسی (mcl88) استان لرستان در راستای تولید محصول سالم جهت پیش آگاهی در کنترل به موقع آفات و بیماری‌ها و کاهش مصرف سموم شیمیایی در محل باغات روستای «شیخمیری» شهرستان بروجرد نصب و راه اندازی شد.

عزت اله نباتی مدیر جهاد کشاورزی بروجرد در حاشیه مراسم راه اندازی اولین ایستگاه هواشناسی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این دستگاه با ۱۶ کارآیی جهت پایش رطوبت و حرارت به عنوان کارایی اصلی نصب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با توجه به موقعیتی که بروجرد داراست و وجود بیماری‌ها و آفات زراعی و باغی و وجود درصد بالایی از باغات لرستان در این شهرستان، راه اندازی این دستگاه در بروجرد ضروری بود.

مدیر جهاد کشاورزی بروجرد با بیان اینکه بروجرد دارای ۲۰ نوع محصول باغی است، ادامه داد: در کشور ۳ دستگاه کنترل آفات خریداری شده که یکی از آنها با قیمت ۴۰۰ میلیون ریال قرار شد به استان لرستان تعلق بگیرد که با پیگیری‌های مستمر تلاش کردیم و آن را برای بروجرد اختصاص دادند و امروز در محل باغات سیب روستای «شیخمیری» بروجرد نصب کردیم.

نباتی بیان داشت: با استفاده از این دستگاه زمان و دوره رشد آفت رصد می‌شود و درصد آفت به روز و اطلاعات جمع آوری بصورت آنلاین به مراکز جهاد کشاورزی و از طریق همکاران به کشاورزان اعلام می‌شود.

وی تاکید کرد: از اهداف بکارگیری این دستگاه، کاهش مصرف سم، کارآیی نهاده‌ها و بهره وری و تولید بیشتر و در نهایت محصول سالم خواهد بود.

به گفته مدیر جهاد کشاورزی بروجرد، این دستگاه نه تنها بروجرد و دشت سیلاخور بلکه محدوده زیادی از شهرستان دورود را هم تحت پوشش قرار می‌دهد.

کد خبر 4956721

منبع: مهر

کلیدواژه: بروجرد سازمان جهاد کشاورزی لرستان آفات نباتی ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین گرگان شیوع کرونا مواد مخدر ایلام استانداری سمنان آتش سوزی بیرجند سازمان تبلیغات اسلامی مجلس شورای اسلامی جهاد کشاورزی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۰۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود

ایسنا/لرستان نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود.

عباس گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: پروژه کارخانه شیرخشک بروجرد یکی از پروژه‌های راهبردی است که با پیگیری‌های چندساله به ثمر نشست و در اسفندماه سال ۱۴۰۰ فاز اول آن به بهره‌برداری رسید.

وی خاطرنشان کرد: این پروژه در ابتدا تحت عنوان خوراک کودک ۳۱ سال در حد یک ستون، سقف و تیرچه بلوک رها شده بود و بعد از ۳۱ سال در دستور کار فروش قرار گرفت که با پیگیری‌های مستمر و مذاکرات متعدد با وزرای وقت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موفق شدیم مصوبه احیای کارخانه را اخذ کنیم.

نماینده مردم بروجرد در مجلس اضافه کرد: با سرمایه‌گذاری شرکت تامین اجتماعی کشور (شستا) فاز اول آن در سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری رسید که روزانه ۲۰۰ تن شیر را فرآوری می‌کند.

گودرزی بیان کرد: در فاز دوم که هم اکنون در حال اجرا است ظرفیت آن به ۵۰۰ تن و در فاز سوم به ۱۰۰۰ تن خواهد رسید و در فازهای بعدی سایر محصولات در رابطه‌ با مواد اولیه در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: این پروژه ظرفیت توسعه در تولید محصولات مختلف را داشته و یکی از نکات مهمی که در این پروژه وجود دارد این است که ۹۰ درصد شیرهای دریافتی به پساب تبدیل می‌شود که با توجه به هماهنگی‌های بین شرکت و شهرداری بروجرد مقرر شد که پساب با پمپاژ و انتقال جهت آبیاری فضای سبز حاشیه کمربندی مورد استفاده قرار گیرد که مکملی برای زحمات شهرداری در توسعه فضای سبز خواهد بود.

نماینده مردم بروجرد در مجلس ادامه داد: این پروژه یکی از زیرساخت‌های ارزشمندی است که همواره استعداد رشد، تعالی و توسعه در آن وجود دارد.

گودرزی اظهار کرد: کارخانه شیرخشک بروجرد یکی از افتخارات شهرستان محسوب می‌شود و زمینه ساز توسعه دامپروری در شهرستان است که یکی از مزیت‌های استان ما محسوب خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شیر مورد نیاز از استان‌های دیگر تامین می‌شود اگر در شهرستان دامپروری توسعه پیدا کند در قیمت تمام شده تاثیر بسزایی خواهد داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • قلع و قمع تصرفات غیر قانونی در آباده
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر
  • دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب را تهدید می‌کند
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب خراسان رضوی را تهدید می‌کند
  • جلسه ستاد برداشت سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ برگزار شد
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین